O NAMA


 

Masiv Stil osnovan je 1980. godine kao porodična firma za proizvodnju namještaja sa sjedištem u Maglajanima, opština Laktaši.


Četrdesetogodišnje iskustvo u izradi namještaja i opremanju enterijera privatnih, poslovnih i javnih prostora, kao i ogroman broj zadovoljnih klijenata su garancija kvaliteta naših proizvoda i usluga. Posebnu prednost predstavlja naručivanje ’’po mijeri’’, sa ciljem stvaranja idealno prilagođenog namještaja Vašem prostoru i potrebama.


 

 
 
 

U proizvodnom asortimanu zastupljena je izrada najrazličitijih elemenata koji čine životni prostor. Kod nas možete naručiti kuhinje, plakare i spavaće sobe, dnevne i dječje sobe, namještaj za predsoblja, kupatilske elemente... Takođe, vršimo izradu komadnog nameštaja kao što su tv komode, trpezarijski stolovi, police za knjige, radni stolovi, kreveci za bebe, maske za radijatore, kao i sobna vrata i stepenice. Poseban dio asortimana čini izrada stilskog namjestaja.


Pored opremanja privatnog prostora, na tržištu smo se izdvojili i opremanjem poslovnih prostora. Neki od naših zadovoljnih klijenata su Vlada RS, Mup RS, Narodna skupština, Opština Laktaši, Banka Unicredit, Hotel Srbija, hotel Bosna, Mtel, restoran Agape Banja Luka...


Naši proizvodi ističu se visokim kvalitetom i dizajnom. Materijali koje koristimo su od renomiranih evropskih proizvođača, čime ostvarujemo kvalitetan proizvod i visoko povjerenje kupaca. U ponudi je namestaj od masiva, iverice, medijapana, kao i furniranog medijapana. Takođe, u ponudi imamo i Kerrock proizvode koji se izdvajaju po svojoj trajnosti, mogućnosti oblikovanja i obrade po Vašim željama i jednostavnosti održavanja.


Masiv Stil svake godine investira u nove mašine i tehnologije kako bi Vam omogućili da sve dobijete na jednom mestu